Vertrouwde opvang van uw huisdier

Het dierenpension is de basis van huisdierencentrum de Prinsenbankhoeve. In dit dierenhotel kunt u terecht met uw hond, kat of ander huisdier. Onze jarenlange ervaring en de certificaten van Stichting Dierbaar en de brancheorganisatie Dibevo garanderen een betrouwbare opvang voor uw huisdier. U wilt immers toch ook met een vertrouwd gevoel op vakantie.

Ons hondenpension beslaat een groot deel van het bedrijf. Het hondenverblijf bestaat uit een binnenverblijf, een buitenverblijf en grote speelweides met speeltoestellen. Deze biedt mogelijkheden voor zowel individuele huisvesting als groepshuisvesting.

Het poezenpension is een binnenverblijf met meerdere afdelingen. Per afdeling is er een grote speelruimte met voldoende faciliteiten beschikbaar. Te denken aan een klimpaal en een krabpaal. De katten kunnen hierin individueel of in groepsverband gebruik van maken.

Naast de opvang van uw hond voor een periode biedt de Prinsenbankhoeve tegenwoordig ook een dagopvang. Uw hond kan hier individueel of in een groep opgevangen worden.

Reserveren voor opvang van uw huisdier kan online door het reserveringsformulier in te vullen. Voor uw gemak hebben wij een lijst met tips en adviezen opgesteld omtrent het opvangen van uw dier in ons pension. Naast deze adviezen zijn er ook enkele verplichtingen omtrent entingen en gezondheid waarvan u op de hoogte dient te zijn.

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve is aangesloten bij Branche vereniging Dibevo


Dierencentrum Prinsenbankhoeve Aequor Erkend Leerbedrijf

Manege de Prinsenbankhoeve in Wijchen