Een prettig verblijf voor uw hond

De accommodatie voor de honden is efficiënt en hygiënisch. De ruime binnenkennels van het hondenhotel worden verwarmd door middel van vloerverwarming. De kennels zijn betegeld zodat deze makkelijk schoongemaakt kunnen worden. Dit garandeert dat de honden altijd een schoon verblijf hebben. De grootte van de verblijven voldoen aan de door Stichting Dierbaar en Dibevo gestelde eisen.
Naast deze individuele kennels is er ook ruimte voor groepshuisvesting Heeft u meerdere honden en wilt u deze samen in het pension plaatsen dan is dit een uitstekende oplossing.

De honden mogen driemaal daags naar buiten. Het buiten verblijf bestaat uit overdekte rennen en verschillende speelweides. Op de speelweide kunnen de honden voorzien worden in hun behoefte aan sociaal contact. Op de speelweide kunnen ze in groepen loslopen en samen spelen. Hoe lang de honden buiten zijn is afhankelijk van de weersomstandigheden.

In het binnenverblijf krijgen de honden altijd een mand of deken om warm te liggen. Dit mag u uiteraard altijd zelf meenemen, wel op eigen risico. Ons dierenpension is ook altijd voorzien van manden, dekens en speeltjes.

Bij het brengen van uw hond kunt u aangeven hoe vaak uw hond gevoerd dient te worden. Dat kan van 1 tot 3 maal per dag. In ons pension voeren wij voeding van het merk Bevo. Dit zijn brokken op basis van kip en rijst. Met deze brokken wordt de hond voorzien in alle nodige voedingsstoffen. Heeft uw hond echter een bijzonder dieet, of heeft u liever dat uw hond zijn vertrouwde voeding krijgt, dan kunt u dat meebrengen.

Als u nieuwsgierig bent geworden naar ons pension dan bent u altijd welkom of even een kijkje te nemen. Neem dan even contact met ons op om een afspraak hiervoor te maken. Wilt u zeker zijn van een plekje maak dan gebruik van ons reserveringsformulier.

Wilt u uw hond weer fris gewassen mee naar huis nemen, dan is dit mogelijk. Heeft u een hond die getrimd moet worden, dan is ook dit te combineren met een verblijf in het pension. Geef dit aan tijdens uw reservering en kijk vast voor de mogelijkheden bij de trimsalon.

Prijzen per dag (Per 1 oktober '17):

Kleine hond:
Middel grote hond:
Grote hond:
Toedienen medicijnen:

€12,50
€14,00                                                                                                     
€16,50
€1,00 per dag toeslag

Meerdere honden bij elkaar levert een korting op.
Daarnaast is er nog een kortingsregeling voor honden die een langere periode blijven.
Voor honden die extra verzorging nodig hebben tellen wij een meerprijs per dag.

Voor een hond die alleen moet zitten, om welke reden dan ook geldt de dagprijs voor een grote hond €16,50 
(risicovolle rassen zijn alleen toegestaan in overleg)

 

Lees ook onze algemene voorwaarden.

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve is aangesloten bij Branche vereniging Dibevo


Dierencentrum Prinsenbankhoeve Aequor Erkend Leerbedrijf

Manege de Prinsenbankhoeve in Wijchen