Gun uw kat een fijne vakantie

Gaat u op vakantie, of heeft u een andere reden om een tijdje niet voor uw kat te kunnen zorgen, dan bent u bij de Prinsenbankhoeve aan het juiste adres. Wij bieden een ruim kattenpension dat voldoet aan alle behoeften van een poes.

Het kattenhotel kent verschillende afdelingen. Binnen deze afdelingen bestaan de kattenverblijven uit individuele verblijven en een gezamenlijke ruimte.

De individuele verblijven zijn voorzien van een voer- en waterbak. Hierin verblijven de dieren 's nachts. Vanuit de individuele verblijven kunnen de katten losgelaten worden in het gezamenlijke verblijf. Wanneer de katten zich niet prettig voelen in een groep dan kunnen ze daar los lopen wanneer de andere katten in het eigen verblijf zitten.

De gezamenlijke ruimte heeft verschillende zitniveaus, kattenbakken, krab- en klimpalen, water- en voervoorzieningen. In de gezamenlijke ruimte kunnen de poezen vrij rondlopen en ook met andere poezen spelen.

Bij het brengen van uw kat kunt u aangeven of er nog bijzonderheden zijn met uw kat, zodat wij optimale zorg kunnen bieden. Heeft uw kat een bijzonder dieet, of heeft u liever dat uw kat zijn vertrouwde voeding krijgt, dan kunt u dat meebrengen.

Als u nieuwsgierig bent geworden naar ons pension dan bent u altijd welkom om even een kijkje te nemen. Neem dan even contact met ons op om een afspraak hiervoor te maken. Wilt u zeker zijn van een plekje maak dan gebruik van ons reserveringsformulier.

Prijzen per dag per 1 oktober '17

Prijs per dag:
Toedienen medicijnen:

€8,00
€1,00 per dag toeslag

Wanneer u meerdere katten tegelijk brengt en ze in hetzelfde verblijf verblijven, dan levert dit een korting op.
Daarnaast is er nog een kortingsregeling voor poezen die een langere periode blijven.

Lees ook onze algemene voorwaarden

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve is aangesloten bij Branche vereniging Dibevo


Dierencentrum Prinsenbankhoeve Aequor Erkend Leerbedrijf

Manege de Prinsenbankhoeve in Wijchen