Bevo Dierenvoeding

Het Huismerk van dierencentrum Prinsenbankhoeve is Bevo. Bevo maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke voedingsstoffen, geselecteerd op constante hoogwaardige kwaliteit. Het bevat geen toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Bevo hondenvoeding is door een unieke samenstelling, verantwoorde voeding die o.a. diarree, jeuk en slechte tanden kunnen voorkomen. Bovendien verbeterd het de spijsvertering en energieopname zodat uw hond een prettig en gezond leven heeft.

De voedingsbehoefte van uw hond is afhankelijk van zijn levensstijl, levensfase en het ras. Sommige volwassen honden verbranden meer energie dan de andere, waardoor zij behoefte hebben aan voeding met een hoger energiegehalte. Bevo heeft dan ook voor elk type hond een voeding die is afgestemd op zijn energiebehoefte.

Wij hebben dan ook de volgende voeders in onze winkel op voorraad.

Bevo krokant speciaal (met kip en rijst)

Deze brok is voor honden die geen zware inspanningen verrichten. Deze is geschikt voor gezelschapshonden waarmee gespeeld en gewandeld wordt. Ook wordt deze brok bij ons in pension gevoerd omdat dit een smakelijke brok is en licht verteerbaar.

Deze is bij ons verkrijgbaar in 5, 10 en 20 kilo verpakking.

Bevo Energie (met kip en rijst)

Deze is voor honden die een energiek als normaal activiteitsniveau hebben. Het is licht verteerbaar en bevordert de gezondheid van het verteringskanaal en verbeterd de ontlasting.

Deze is bij ons verkrijgbaar in 5, 10 en 20 kilo.

Bevo Basis Brok (senioren brok)

Dit is een volledige brok voor oudere honden en honden die weinig beweging hebben. Het is een brok met weinig vet en calorieën, omdat er niet veel energie verbrand hoeft te worden.

Deze is bij ons verkrijgbaar in 5, 10 en 20 kilo.

Bevo Puppy Brok

Deze krokante brokjes is een licht verteerbare complete voeding voor pups en jonge opgroeiende honden. Deze kunt u verstrekken van de 3e levensweek tot ongeveer 6 maanden. De grootte en de vorm van de brokjes zijn zo gemaakt dat een puppy de brokjes gemakkelijk kan eten.

Deze  is bij ons verkrijgbaar in 5, 10 en 20 kilo

Bevo Premium Sportbrok (geperste brok)

Deze brok is uitermate geschikt voor actieve honden. Zoals sporthonden en gebruikershonden die prestaties moeten leveren. Door de zeer hoge verteerbaarheid van de voedingsstoffen heeft u hond niet alleen minder ontlasting maar ook vastere en de darmen blijven actief.

Deze is bij ons verkrijgbaar in 20 kilo.

Bevo Regular (geperste brok)

Dit is net als de sportbrok ook een geperste brok, maar dan voor de niet actieve honden. Deze bevat minder vet en eiwit en is erg geschikt voor honden met vacht- en eetproblemen.

Deze is bij ons verkrijgbaar in 15 kilo

Bevo Katten Extrude

Dit is een volledige maaltijd voor katten. Het bevat streng geselecteerde  hoogwaardige grondstoffen zoals: Granen, vlees en dierlijk bijproducten, vis en –bijproducten, oliën en vetten/ bijproducten van suikerbereiding, gist en mineralen. Kortom een volwaardig voer voor katten.

De bevo kattenbrok wordt ook in ons pension gegeven.

Deze is bij ons verkrijgbaar in 5 en 10 kilo.

Voor meer informatie kunt u terecht in onze winkel.

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve is aangesloten bij Branche vereniging Dibevo


Dierencentrum Prinsenbankhoeve Aequor Erkend Leerbedrijf

Manege de Prinsenbankhoeve in Wijchen