Puppy's van kleine hondenrassen

Een kleine fokkerij maakt deel uit van Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve. Er wordt gefokt met verschillende kleine honden rassen. Waarmee geregeld ook gekruist wordt, wat altijd weer leidt tot leuke puppy's. Door het jaar heen worden verschillende nestjes geboren. U kunt dus altijd informeren wat het actuele aanbod is.

Wanneer u een puppy bij de Prinsenbankhoeve aanschaft, dan bent u er zeker van dat de gezond is en voorzien is van alle entingen en een registratiechip. Tevens wordt u voorzien van een goed advies om een goede start te maken met uw nieuwe pup.

De rassen waar wij mee fokken zijn Cairn Terriërs , kleine, opgewekte, vrolijke honden die bekend staan om hun eigenwijsheid. Deze kleine witte terrier, welke ook wel Westie genoemd worden, staat bekend als een speels en vriendelijk ras met  een levendig karakter. Het ras Shih-Tzu is een echte gezelschapshond. Deze kleine langharige hond is een vriendelijke huisgenoot.

Geregeld wordt er ook gekruist binnen deze rassen, of met een ander ras. Dit vormt leuke combinaties zowel qua uitstraling als karakter. Echter fokken wij uitsluitend kleine hondenrassen, en dus ook alleen kruisingen met kleine honden.

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve is aangesloten bij Branche vereniging Dibevo


Dierencentrum Prinsenbankhoeve Aequor Erkend Leerbedrijf

Manege de Prinsenbankhoeve in Wijchen