Dierencentrum met hart voor uw dier

Huisdierencentrum de Prinsenbankhoeve is de plaats waar u terecht kunt met uw huisdier. Het centrum combineert een dierenpension met een trimsalon, dierenwinkel en een hondenfokkerij. Het dierencentrum wordt geleid door de familie Derks en een enthousiast team van medewerkers.

Gelegen in Wijchen bij enkele grote uitvalswegen is het dierencentrum snel en makkelijk bereikbaar. De ruime accommodatie van het dierenpension ligt in het landelijke gebied van Wijchen, vlak naast het dorpje Leur. Wijchen ligt in het Land van Maas en Waal, in de Regio Nijmegen.

Als u een vraag heeft, kunt u uiteraard contact met ons opnemen, maar wellicht wordt uw vraag al beantwoordt bij de veelgestelde vragen. Het centrum is zeven dagen in de week geopend op verschillende openingstijden. Omdat wij veel aandacht besteden aan de verzorging van uw huisdier, zijn wij telefonisch niet altijd goed bereikbaar. Onze mail is daar in tegen wel goed bereikbaar.

Naast een dierencentrum is er ook een manege gevestigd bij de Prinsenbankhoeve, ook hier bent u altijd welkom om een kijkje te nemen.

Dierenpension regio Nijmegen, voor dierenopvang,

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve is aangesloten bij Branche vereniging Dibevo


Dierencentrum Prinsenbankhoeve Aequor Erkend Leerbedrijf

Manege de Prinsenbankhoeve in Wijchen