Wij helpen u graag

Bert en Petra Derks

Het bedrijf is in eigendom van Bert en Petra. In 1999 is naast een dierencentrum ook een manege gestart.  Bert regelt voornamelijk alles op de manege en Petra neemt de verantwoording in het huisdierencentrum.
Dat Bert en Petra sportief zijn dat is misschien al bekend, zo houdt Bert van een potje tennis. Daarnaast zijn ze vaak op pad met de kinderen, naar het paardrijden of het voetbal. Petra gaat wekelijks fitnessen, wandelen, hardlopen en korfballen. Dus de sport is een belangrijk onderdeel in de familie. Daarnaast houden Bert en Petra ook van een feestje op zijn tijd.

Yvette Derks

Yvette is een dochter van Bert en Petra. Yvette werkt parttime mee in het bedrijf. Ze is vaak terug te vinden in het dierencentrum. Daarnaast doet ze veel werkzaamheden achter de schermen. Naast haar parttime baan bij ons bedrijf voetbalt Yvette op Eredivisie niveau en stopt ze veel energie in het sporten.

Marieke van Zutphen-Daalman

Marieke is een leuke, spontane meid en trotse moeder van een dochter en een zoon. Ze is meer dan 10 jaar werkzaam bij de Prinsenbankhoeve en niets is haar teveel. Ze verzorgd alle honden en poezen  in het dierenpension en is daarnaast ook trimster.
Marieke is een trimster met veel ervaring en handigheid.  Marieke is een fan van labradors en fokt hier dan ook regelmatig mee. In haar vrije tijd zingt ze in een koor, en we hopen dat ze nog lang bij ons blijft werken.

Carlijn Veltmaat

Carlijn is een fanatieke meid die sinds de zomer van 2016 werkzaam is in ons dierenpension. Ze heeft heel veel kennis en verzorgd de dieren in ons pension met liefde! Daarnaast is Carlijn ook trimster en ze leert hierover nog veel van haar collega Marieke. Ze heeft zelf twee flatcoated retrievers. In haar vrije tijd rijdt Carlijn ook paard.


Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve is aangesloten bij Branche vereniging Dibevo


Dierencentrum Prinsenbankhoeve Aequor Erkend Leerbedrijf

Manege de Prinsenbankhoeve in Wijchen