Een tweede thuis voor uw dier

Wanneer u één of meerdere dagen per week overdag niet voor uw huisdier kunt zorgen dan is onze dagopvang wellicht iets voor uw dier.

U kunt zorgeloos uw huis verlaten zonder u schuldig te voelen over het achterlaten van uw dier. Terwijl u weg bent kan uw huisdier lekker spelen in een vertrouwde omgeving met de andere dieren.

Voor uw gemak kunt u uw dier brengen en ophalen van maandag t/m vrijdag tussen 7.00-19.00 uur. Deze regeling geldt alleen voor de dagopvang en deze is alleen mogelijk op werkdagen.

Bij de meeste dieren die gewend raken aan de dagopvang zien we ze 's ochtends al opgewonden voor de deur wachten. Ons dierenpension wordt voor hen een vertrouwde omgeving waar ze lekker mogen spelen.

Onze dagopvang ligt naast de A50, A73 en A326. U bent dus zo (weer) onderweg!

Een dagopvang is een goed alternatief voor een honden uitlaatservice. Uw hond wordt zelfs meerdere malen per dag uitgelaten. Komt u wat later thuis, dan kan uw hond ook alvast gevoerd worden! Dit alles in een vertrouwde omgeving voor de hond.

https://i0.wp.com/www.prinsenbankhoeve.nl/huisdierencentrum2/wp-content/uploads/2018/07/7017.jpg

Prijzen dagopvang

In onze dagopvang werken wij met en zonder een strippenkaart. Uiteraard is een strippenkaart voordeliger, maar u mag ook altijd los betalen. De kaart kunt u vooraf bij ons kopen, dit kan aan de balie of via een factuur/overboeking. Via uw account op ons reserveringssysteem houden wij bij wanneer uw hond is geweest. U kunt een kaart van 5 of van 10 dagen kopen. De strippenkaart is 6 maanden geldig.

 

Prijzen per dag met strippenkaart:
Kleine hond:
Middel grote hond:
Grote hond:
€ 13,00
€ 15,00
€ 17,00

 

 

Prijzen per dag zonder strippenkaart:
Kleine hond:
Middel grote hond:
Grote hond:
€ 15,00
€ 17,00
€ 19,00

Voor een hond die alleen moet zitten, om welke reden dan ook, geldt de dagprijs van een grote hond

Op dit moment nemen wij geen nieuwe grote honden of risicovolle-rassen aan.

Als u nieuwsgierig bent geworden naar ons pension dan bent u altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Neem dan even contact met ons op om een afspraak te maken. Wilt u zeker zijn van een plekje maak dan een reservering op onze reserveringspagina Reservering maken

Tijdens de schoolvakanties zullen wij geen bezichtigingen geven in ons pension.