Reservering maken

U kunt bij ons een reservering maken voor uw huisdier door op de onderstaande link te klikken. U komt dan op een inlogpagina waar u een reservering kunt plaatsen. Wij laten vervolgens zo snel mogelijk horen of dit mogelijk is. Zodra u een bevestiging van ons ontvangt, is de reservering definitief! Natuurlijk kunt u ons ook altijd mailen of bellen om een reservering te maken.

Ik ben al klant en heb al een account:
https://dierencentrumdeprin.kennelcare.nl/login

Ik ben nog niet bekend en heb nog geen account:
https://dierencentrumdeprin.kennelcare.nl/register

Geachte Klant,

In verband met het coronavirus krijgen wij op dit moment veel vragen over hoe het zit met annuleren van verblijven van uw huisdier.

De annuleringsregeling zoals in onze voorwaarde beschreven in artikel 9 blijven we hanteren.

Algemene voorwaarden

Wel hebben we een annuleringsfonds die u kunt afsluiten bij uw reservering de voorwaarden hiervan kunt u lezen via deze link.

Extra toelichting: als een dag rood (niet beschikbaar) is, dan betekent dit vaak dat wij geen openingstijd hebben op deze dag. Wij zijn er dan wel gewoon voor de verzorging van uw huisdier, maar u kunt op deze dag niet terecht om uw huisdier te brengen/ op te halen

https://i1.wp.com/dierenpension.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2018/07/WEL-nogniet-gebruikt-hond-spelen-staand.jpg