Onze locatie

Sinds 1990 is de Prinsenbankhoeve actief als dierenpension en door de jaren heen is dit dierenhotel uitgegroeid tot een volledig dierencentrum.

De Prinsenbankhoeve is een familiebedrijf bestaande uit een huisdierencentrum en een manege. Het bedrijf beschikt dus over veel ervaring met dieren.

We zijn gevestigd in Wijchen, gelegen in de regio Nijmegen. Vlakbij de snelwegen en dus zeer eenvoudig te bereiken.

Het dierenpension van de Prinsenbankhoeve is gespecialiseerd in honden- en kattenopvang. Maar we vangen ook andere huisdieren op.

We beschikken over ruime verblijven, speelweides en voldoende uitloopmogelijkheden. Het pension voldoet dan ook aan alle eisen die de branchevereniging Dibevo en Stichting Dierbaar aan een dierenopvang stelt.

Om nog beter aan de wensen van onze klanten te voldoen hebben we een trimsalon, verkopen we hondenvoeding van ons huismerk Bevo en hebben we zelfs een dagopvang, een goed alternatief voor een hondenuitlaatservice.

https://i0.wp.com/dierenpension.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2018/07/WEL-nogniet-gebruikt-hond-spelen-staand.jpg?resize=500%2C700&ssl=1

Faciliteiten

Het dierencentrum beschikt over:

  • Een hondenpension met een ruimschoots en divers aanbod van verblijven
  • Binnen-verblijven die allemaal voorzien zijn van een warmte- en koelsysteem, ’s winters lekker warm en ‘s zomers lekker koel.
  • 30 buitenrennen en 20 grote buiten-speelweides deels op het zand en deels op het gras
  • Verschillende binnen-afdelingen in het poezenpension met aparte verblijven en groepsafdelingen met speeltoestellen en speeltjes
  • Een trimsalon voorzien van twee gediplomeerde en ervaren trimsters
  • In de trimsalon kunt u ook terecht voor het wassen van uw hond
  • Verkoop van Bevo hondenvoeding
https://i0.wp.com/www.prinsenbankhoeve.nl/huisdierencentrum2/wp-content/uploads/2018/07/6003.jpg?w=500