Wij verzorgen uw dier met liefde

https://i0.wp.com/www.prinsenbankhoeve.nl/huisdierencentrum2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_7206.jpg

Bert en Petra zijn de eigenaren van manege en huisdierencentrum Prinsenbankhoeve. Bert regelt voornamelijk alle werkzaamheden op de manege en Petra in het huisdierencentrum. Naast de dieren en het werken speelt sport een grote rol in hun leven. Ze gaan graag tennissen, fitnessen, wandelen, korfballen en kijken graag voetbal. Ze houden ook van een feestje op z'n tijd!

https://i0.wp.com/www.prinsenbankhoeve.nl/huisdierencentrum2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_7169.jpg

Petra

Petra verzorgt alle werkzaamheden in het huisdierencentrum. Elke dag is ze vroeg op om alle dieren als eerste te begroeten. Door haar kennis en ervaring is ze onmisbaar binnen het team. Petra is ook heel sportief, al jaren speelt ze korfbal en wandelt en fietst ze wekelijks door de mooie omgeving. Voor een leuk feestje is Petra altijd wel in.

https://i0.wp.com/www.prinsenbankhoeve.nl/huisdierencentrum2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_7190.jpg

Yvette

Yvette is een van de dochters van Bert en Petra en naast het werken in het familiebedrijf voetbalt ze op Eredivisie niveau. Het werken met dieren vindt ze fantastisch. Ze verzorgt alle dieren en als er een sportieve hond is, laat ze graag haar sportieve kant zien. Ze vindt het heerlijk om omringd te zijn door zoveel dieren! Naast de verzorging doet ze ook nog veel bedrijfsmatige werkzaamheden.

https://i0.wp.com/www.prinsenbankhoeve.nl/huisdierencentrum2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_7194.jpg

Marieke

Al meer dan 10 jaar werkt Marieke met veel plezier bij dierenpension Prinsenbankhoeve. Ze vindt dieren geweldig en is erg blij dat ze van haar hobby haar beroep heeft kunnen maken. Ze verzorgt alle honden en katten, is trimster en heeft de opleiding paraveterinair behaald. Daarnaast houdt ze zich bezig met de zakelijke werkzaamheden van het bedrijf. Naast haar werk is ze graag bij haar gezin en zingt ze in een koor. Ze is fan van labradors en daar fokt ze dan ook regelmatig mee.

https://i1.wp.com/dierenpension.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2020/09/C42A4964-scaled.jpg

Thijmen

https://i2.wp.com/dierenpension.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2017/04/favicon.png

Caitlin