Wij verzorgen uw dier met liefde

https://i0.wp.com/dierenpension.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2018/07/IMG_7211.jpg

In 1991 zijn Bert en Petra, een huisdierencentrum gestart. In 1999 zijn zij naast een huisdierencentrum ook de manege gestart. Sinds 2022 zijn Ilsa & Yvette mede eigenaar geworden en runnen zij met zijn vieren het bedrijf. Bert en Ilsa regelen voornamelijk alles op de manege en Petra en Yvette in het huisdierencentrum. Naast de dieren en het werken speelt sport een grote rol in hun leven. Zelf sporten en sport kijken doen zij graag in hun vrije tijd!

https://i0.wp.com/www.prinsenbankhoeve.nl/huisdierencentrum2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_7169.jpg

Petra

Petra verzorgt alle werkzaamheden in het huisdierencentrum. Elke dag is ze vroeg op om alle dieren als eerste te begroeten. Door haar kennis en ervaring is ze onmisbaar binnen het team. Petra is ook heel sportief, al jaren speelt ze korfbal en wandelt en fietst ze wekelijks door de mooie omgeving. Voor een leuk feestje is Petra altijd wel in.

https://i0.wp.com/www.prinsenbankhoeve.nl/huisdierencentrum2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_7190.jpg

Yvette

Yvette is een van de dochters van Bert en Petra en naast het werken in het familiebedrijf voetbalt ze op hoog niveau. Het werken met dieren vindt ze fantastisch. Ze verzorgt alle dieren en als er een sportieve hond is, laat ze graag haar sportieve kant zien. Naast de verzorging doet ze ook nog veel bedrijfsmatige werkzaamheden en is ze dus ook op kantoor te vinden.

https://i0.wp.com/www.prinsenbankhoeve.nl/huisdierencentrum2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_7194.jpg

Marieke

Al meer dan 10 jaar werkt Marieke met veel plezier bij dierenpension Prinsenbankhoeve. Ze vindt dieren geweldig en is erg blij dat ze van haar hobby haar beroep heeft kunnen maken. Ze verzorgt alle honden en katten, is trimster en heeft de opleiding paraveterinair behaald. Daarnaast houdt ze zich bezig met de zakelijke werkzaamheden van het bedrijf. Naast haar werk is ze graag bij haar gezin en zingt ze in een koor. Ze is fan van labradors en daar fokt ze dan ook regelmatig mee.

https://i0.wp.com/dierenpension.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2020/09/C42A4964-scaled.jpg

Thijmen

Al een flinke tijd is Thijmen onze jongste kracht binnen het team. Hij is onze weekend- en vakantievrijwilliger. Hij studeert nog aan het VWO waar die hopelijk snel zijn diploma in gaat halen. Naast het verzorgen van de huisdieren doet Thijmen alle mogelijke klusjes op ons bedrijf. Daarnaast kan hij heel goed koffie zetten en tosti’s bakken en is hij dan ook vaak te vinden in de kantine op onze manege.