Ons hondenpension

De accommodatie voor de honden is efficiënt en hygiënisch. De ruime binnen-verblijven worden ’s winters verwarmd door middel van een vloerverwarming en ’s zomers gekoeld door middel van een koelsysteem. Alle verblijven zijn betegeld zodat ze goed schoongemaakt kunnen worden. De grootte van de verblijven voldoen aan de door Stichting Dierbaar en Dibevo gestelde eisen.

Naast deze individuele kennels is er ook ruimte voor groepshuisvesting. Als u meerdere honden heeft dan kunnen we ze samen in één verblijf plaatsen. Let wel op, hebben uw honden verschillende voeding of eet de ene hond het voer van de andere hond op, dan kunt u beter twee verblijven reserveren. U betaald dan uiteraard ook voor twee verblijven.

De honden gaan driemaal-daags naar buiten. Het buitenverblijf bestaat uit overdekte rennen en verschillende speelweides. Op de speelweides kunnen de honden voorzien worden in hun behoefte aan sociaal contact. Op de speelweides kunnen ze in groepen loslopen en samen spelen. Hoelang de honden buiten zijn is afhankelijk van de weersomstandigheden.

In het binnen-verblijf krijgen de honden altijd een mand, kussen of deken om warm op te liggen. Dit hoeft u zelf niet mee te nemen. Wij zorgen voor de gehele inrichting van het verblijf en daarmee dus voor eigen spullen. U hoeft daarom niks zelf mee te nemen!

Bij het brengen van uw hond kunt u aangeven hoe vaak uw hond gevoerd dient te worden. Dat kan van één- tot driemaal per dag. In ons pension voeren wij voeding van het merk Bevo. Dit zijn brokken op basis van kip en rijst. Met deze brokken wordt de hond voorzien in alle nodige voedingsstoffen. Wij hebben binnen het merk Bevo ook nog andere brokken zoals Lam& Rijst of een geperste brok. Heeft uw hond echter een bijzonder dieet, of heeft u liever dat uw hond zijn vertrouwde voeding krijgt, dan kunt u dat meebrengen.

Wilt u uw hond weer fris gewassen of getrimd mee naar huis nemen? Dan is dit te combineren met een verblijf in het pension. Geef dit aan bij uw reservering

https://i0.wp.com/www.prinsenbankhoeve.nl/huisdierencentrum2/wp-content/uploads/2018/07/7010.jpg

Prijzen hondenpension

  • Heeft u meerdere honden en mogen ze samen geplaatst worden in één verblijf, dan krijgt u een korting.
  • Voor honden die extra verzorging nodig hebben tellen wij een meerprijs per dag. Dit wordt bij het ophalen verrekend.
  • Voor een hond die alleen moet zitten, om welke reden dan ook geldt de dagprijs voor een risico hond.

 

Prijzen per dag: (Laagseizoen)
Kleine hond:
Middel grote hond:
Grote hond:
Risico hond:
€ 15,00
€ 16,50
€ 18,00
€ 19,00

Let op; op dit moment nemen wij geen nieuwe grote honden en geen nieuwe risicovolle-rassen aan in ons pension. U kunt voor deze ras-soorten geen reservering plaatsen.

Wij werken met een Hoog- en Laagseizoen tarief. Het Hoogseizoen zijn alle schoolvakanties en de maanden juli en augustus.

Prijzen per dag: (Hoogseizoen)
Kleine hond:
Middel grote hond:
Grote hond:
Risico hond:
€ 17,00
€ 18,50
€ 20,00
€ 21,00

Voor medicatie tellen wij een toeslag van €1,00 per dag
Insuline spuiten doen wij helaas niet!

Als u nieuwsgierig bent geworden naar ons pension dan bent u altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Dit kan alleen op afspraak van maandag t/m zaterdag tussen 10:00-11:30 zodat we u een goede rondleiding kunnen geven. Zorg dat u deze van tevoren inplant zodat wij genoeg tijd voor u hebben tijdens de rondleiding. Deze bezichtiging is voorafgaand aan het verblijf, dus niet op de dag van de reservering. Wilt u komen kijken? Neem dan even contact met ons op om een afspraak te maken. Wilt u zeker zijn van een plekje, maak dan een reservering op onze reserveringspagina reservering maken .

Tijdens de schoolvakanties zullen wij geen bezichtigingen geven in ons pension.