De honden oppas in de regio Nijmegen, Wijchen, Arnhem en Oss

Aangezien onze dagopvang in het Knooppunt Bankhoef ligt, is de Prinsenbankhoeve snel en eenvoudig te bereiken. Vanaf de Dagopvang bent u zo weer op weg naar uw werk. Via de A50 vervolgt u zo uw weg richting bijvoorbeeld Den Bosch, Eindhoven of Arnhem. Via de A326 bent u zo in Nijmegen, of vervolgt u uw weg richting de A73.

Een dagopvang is dus een goed alternatief voor een honden uitlaatservice. Uw hond wordt namelijk meerdere malen per dag uitgelaten. En komt u wat later thuis, dan is uw hond ook alvast gevoerd. Dit alles in een vertrouwde omgeving voor de hond. Een hondenuitlaatservice accepteert vaak ook geen honden die niet sociaal zijn ten opzichte van andere honden. Bij de Dagopvang van de Prinsenbankhoeve kunt u zo een hond wel kwijt. Hij kan namelijk ook in een individuele ren geplaatst worden.

Wilt u meer informatie of komt u graag langs voor een rondleiding, neem dan contact met ons op.
Omdat wij veel aandacht besteden aan de verzorging van de dieren, zijn wij telefonisch niet altijd goed bereikbaar. U kunt daarom misschien het beste contact opnemen via de mail; info@prinsenbankhoeve.nl