Ons hondenpension

De accommodatie voor de honden is efficiënt en hygiënisch. De ruime binnen-verblijven worden ’s winters verwarmd door middel van vloerverwarming en ’s zomers gekoeld door middel van een koelsysteem. Alle verblijven zijn betegeld zodat ze goed schoongemaakt kunnen worden. De grootte van de verblijven voldoen aan de door Stichting Dierbaar en Dibevo gestelde eisen.

Naast deze individuele kennels is er ook ruimte voor groepshuisvesting. Als u meerdere honden heeft die gewend zijn om samen te zijn, dan kunnen we ze dus samen in het pension plaatsen. Let wel op, hebben uw honden verschillende voeding of eet de ene hond het voer van de andere hond op, dan kunt u beter twee verblijven reserveren.

De honden gaan driemaal-daags naar buiten. Het buitenverblijf bestaat uit overdekte rennen en verschillende speelweides. Op de speelweides kunnen de honden voorzien worden in hun behoefte aan sociaal contact. Op de speelweide kunnen ze in groepen loslopen en samen spelen. Hoe lang de honden buiten zijn is afhankelijk van de weersomstandigheden.

In het binnen-verblijf krijgen de honden altijd een mand of deken om warm te liggen. Dit mag u uiteraard altijd zelf meenemen, wel op eigen risico. Wij zullen niet aansprakelijk zijn voor spullen die stuk gaan of kwijt raken. Neemt u geen spullen mee krijgt uw hond dus iets van ons.

Bij het brengen van uw hond kunt u aangeven hoe vaak uw hond gevoerd dient te worden. Dat kan van één tot drie maal per dag. In ons pension voeren wij voeding van het merk Bevo. Dit zijn brokken op basis van kip en rijst. Met deze brokken wordt de hond voorzien in alle nodige voedingsstoffen. Daarin hebben we ook nog varianten zoals Lam&Rijst, of bijvoorbeeld een hypoallergeen brok. Heeft uw hond echter een bijzonder dieet, of heeft u liever dat uw hond zijn vertrouwde voeding krijgt, dan kunt u dat meebrengen.

Wilt u uw hond weer fris gewassen of getrimd mee naar huis nemen? Dan is dit te combineren met een verblijf in het pension. Geef dit aan bij uw reservering

https://i0.wp.com/www.prinsenbankhoeve.nl/huisdierencentrum2/wp-content/uploads/2018/07/7010.jpg

Prijzen hondenpension

  • Voor honden die extra verzorging nodig hebben tellen wij een meerprijs per dag.
  • Voor een hond die alleen moet zitten, om welke reden dan ook geldt de dagprijs voor een risico hond €18,00  (risicovolle rassen zijn alleen toegestaan in overleg)

Prijzen per dag:

Kleine hond:
Middel grote hond:
Grote hond:
Risico hond:

Toedienen medicatie
Insuline spuiten

€14,00
€15,50
€17,00
€18,00

€1,00 toeslag per dag
€2,50 toeslag per dag

 

Als u nieuwsgierig bent geworden naar ons pension dan bent u altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Neem dan even contact met ons op om een afspraak te maken. Wilt u zeker zijn van een plekje maak dan gebruik van ons reserveringsformulier.