Ons kattenpension

Het kattenpension kent verschillende afdelingen. Binnen deze afdelingen bestaan de kattenverblijven uit individuele verblijven en een gezamenlijke ruimte. Onze verblijven bestaan alleen uit binnen-verblijven.

De individuele verblijven zijn voorzien van een voer- en waterbak. Vanuit de individuele verblijven kunnen de katten losgelaten worden in het gezamenlijke verblijf. Wanneer de katten zich niet prettig voelen in een groep dan kunnen ze alleen spelen en loslopen wanneer de andere katten in hun eigen verblijf zitten.

De gezamenlijke ruimte heeft verschillende zitniveaus, kattenbakken, krab- en klimpalen, water- en voervoorzieningen. In de gezamenlijke ruimte kunnen de poezen vrij rondlopen en ook met andere poezen spelen.

Bij het brengen van uw kat kunt u aangeven of er nog bijzonderheden zijn met uw kat, zodat wij de optimale zorg kunnen bieden. Heeft uw kat een bijzonder dieet, of heeft u liever dat uw kat zijn vertrouwde voeding krijgt, dan kunt u dat meebrengen. Anders krijgt de kat onze voeding.

https://i0.wp.com/www.prinsenbankhoeve.nl/huisdierencentrum2/wp-content/uploads/2018/07/7220.jpg

Prijzen kattenpension

  • Als u meerdere katten heeft die gewend zijn om samen te zijn, kunnen deze met korting samen geplaatst worden.
Prijs per dag:
Toedienen medicijnen:
Insuline spuiten:
€9,50
€1,00 per dag toeslag
€2,50 per dag toeslag

 

Als u nieuwsgierig bent geworden naar ons pension dan bent u altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Neem dan even contact met ons op om een afspraak te maken. Wilt u zeker zijn van een plekje, maak dan een reservering via onze reserveringspagina Reservering-maken
Tijdens de schoolvakanties zullen wij geen bezichtigingen geven in ons pension.