https://i0.wp.com/dierenpension.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2017/04/testimonials.jpg?resize=458%2C373&ssl=1

Happy Customers

Elit uasi quidem minus id omnis mollis imperdie tlorem ipuset phas ellus ac sodales Lorem ipsum dolor Phas ellus ac sodales felis tiam non metus. lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit uasi quidem minus id omnis a nibh fusce mollis imperdie.

Lorem ipsum dolor Phas ellus ac sodales felis tiam non metus. lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit uasi quidem minus id omnis a nibh fusce mollis imperdie tlorem ipuset campas fincas

Testimonial image
Carlijn Veltmaat
Dierenverzorger & trimsalon
Al sinds 2016 ben ik werkzaam bij dierenpension de Prinsenbankhoeve. Ik vind het heel leuk om met alle dieren te spelen en ze te verzorgen. Samen met Marieke werk ik ook in de trimsalon. Zelf heb ik twee twee flatcoated retrievers en in m'n vrije tijd rij ik paard.
Testimonial image
Yvette Derks
Dierenverzorger
Ik ben de dochter van Bert en Petra en naast het werken in het familiebedrijf voetbal ik op Eredivisie niveau. Ik verzorg alle dieren en speel er graag mee, heerlijk om omringd te zijn door zoveel dieren! Daarnaast doe ik nog wat bedrijfsmatige werkzaamheden achter de scherm.
Testimonial image
Marieke van Zutphen-Daalman
Dierenverzorger & trimster
Ik werk al langer dan 10 jaar met veel plezier bij dit leuke dierenpension. Ik vind dieren super leuk en ben erg blij dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. Ik verzorg alle honden en poezen en ben daarnaast trimster. Naast m'n werk ben ik graag bij mijn gezin en zing ik in een koor. Ik ben fan van labradors en daar fok ik dan ook regelmatig mee.
Testimonial image
Bert en Petra
Eigenaren
In 1999 hebben we naast het dierencentrum ook de manege gestart. Bert regelt voornamelijk alles op de manege en Petra in het huisdierencentrum. Naast de dieren en het werken speelt sport een grote rol in ons leven. We houden van tennis, fitness, wandelen, korfbal en kijken we veel voetbal. We houden ook van een feestje op z'n tijd!
Testimonial image