10 december 2017

Blog thumbnail

Een goede vachtverzorging is erg belangrijk voor de conditie van de huid. Een slecht verzorgde vacht met klitten geeft een dier veel ongemak.

22 april 2017

Blog thumbnail

De ruime binnenkennels van het hondenhotel worden verwarmd door middel van vloerverwarming. De kennels zijn betegeld zodat deze goed schoongemaakt kunnen worden. Dit garandeert dat de honden altijd een schoon verblijf hebben. De grootte van de verblijven voldoen aan de door Stichting Dierbaar en Dibevo gestelde eisen.

22 april 2017

Blog thumbnail

Wanneer u één of meerdere dagen per week overdag niet voor uw huisdier kunt zorgen dan is onze dagopvang iets voor uw dier. U kunt zorgeloos uw huis verlaten zonder u schuldig te voelen over het achterlaten van uw dier. Terwijl u weg bent kan uw huisdier lekker spelen in een vertrouwde omgeving met andere dieren.

22 april 2017

Blog thumbnail

Het kattenhotel kent verschillende afdelingen. Binnen deze afdelingen bestaan de kattenverblijven uit individuele verblijven en een gezamenlijke ruimte. De individuele verblijven zijn voorzien van een voer- en waterbak. Hierin verblijven de dieren ’s nachts. Vanuit de individuele verblijven kunnen de katten losgelaten worden in het gezamenlijke verblijf.